Lukijat

25.8.2011

Blog I like-award

Moro Pandat

Joo en huomannut, että sain kaksi päivää sitten HansQu_ihQulta blog I like-award merkin.
HansQun perustelu oli tämä: Mä muistan kun sä aloitit bloggaamisen, ja me otettiin yhteiskuva sun blogiis. Oot kehittynyt postailussa tosi paljon niistä ajoista, ja parannat koko ajan. Sun ulkkas on hieno, ja jaksat kirjoittaa ahkerasti. Jatka samaan malliin!


Kiitos kiitos HansQu! Oot mahtava :)

Ja sit kysymyksiin:

Kuinka aloitit bloggaamisen?
Aloitin bloggaamisen kesäkuussa. Olin jo pitkään halunnut perustaa blogin ja sitten minä aloitin :) Tykkään kirjoitella ja olla muutenkin koneella

Mistä pidät eniten bloggaamisessa?
On kivaa kirjoitella ja tietää, että jotkut lukevat ja saattavat hyötyä tiedosta jota kirjoitan. Panfu on kiva paikka ja siitä riittää kirjoittelun aiheita. Myös muiden blogien lukeminen on kivaa.

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Haluaisin paremmin piirrettyjä kuvia ja se onnistuu, sillä saan photoshopin joululahjaksi. Myös enemmän koneella olo aikaa tarvitsen.


Okei... Kelles kolmelle minä ajattelinkaan antaa blog I like-award merkin?


Hannispanda, Muistan, kun tulin ensinmäistä kertaa blogiisi. Huomasin heti kuinka hyvä olit bloggaamaan ja aloin heti lukijaksi. Myöhemmin huomasin Panfupartion olevan sinun blogissa :) Sulta voi myös kysy mitä vaan, jos tulee jotain mieleen.

Emuliina , Sinulla on upea blogi. Upea ylis ja sopivan pituisia postauksia. Sinulla on kilpailuja ja keksit hyvin bloggauksen niinsanotun käsikirjoituksen.


_anni_, Sinun blogisi on värikäs ja hieno. Kivoja pikkupostauksia, joita voi lukea nopeasti ja silti voi olla ajan tasalla.

Kun saat Blog I like Awardin

  • kopioi se oman blogisi postaukseen
  • kerro keneltä sen sait
  • vastaa kolmeen kysymykseen: Kuinka aloitit bloggaamisen? Mistä pidät eniten bloggaamisessa? Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
  • kero perusteluineen mille kolmelle blogille jaat sen edelleen (yritä keksiä erilaisia perusteluja)
  • ilmoita näille bloggareille kommenteissa, että voivat kopioida merkin ja nämä säännöt omaan blogiinsa
  • Lisää jokaisen blogin linkki



     Blog I like-award merkin voi antaa sellaisellekin blogille, joka on jo saanut sen.
Jos saat sen uudelleen, voit antaa sen taas kolmelle blogille. Voit liittää Award-merkin pysyvästi oman blogisi sivupalkkiin. Ja muistakaa, että koska Awardia saa jakaa vain rajallisen määrän, ei kaikille hienoille blogeille sitä voi kerralla antaa!

Huomenna kirjoitellaan taas

    -Panzkunen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttiko? Todella kiva saada kommentteja. Muistathan, ettei saa sitten käyttää rumia sanoja, vaikka valvonta olisikin päällä ;)