Lukijat

2.2.2012

Kitkeriössä tapahtuu :O

Möööi

Tänäämpä meillä oli uintia koulussa (taas) Meni ihan hyvin : D Opin kellumaan eri tavoilla ja uimaan enemmän. Uin 150metiä, vaikka aluksi sen piti olla 200m, mutta hengästytti liikaa.

No sitten kitkeriöön... Ella ja Max  olivat rakentamassa lumiukkoa ja Kitkeriön vakooja oli vakoillut heitä pensaasta :O Tänään menin Kamarian luokse ja Evron oli rakentamassa LUMIUKKOA :O Outoa! Ehkä hän tekee lumiukkoarmeijan ja muuttaane jotenkin eloon ja hyökkää Panfuun :O  No ehkei kumminkaan... Perjantaina menen uudestaan linnalle katsomaan kaukoputkesta, onko mitään muuta tapahtunut.

Oli kiva tulla kotiin koulusta (bussilla vasta n. 14.30) Oli toooosi kylmä ja levähdin hetken sängyllä, ennenkuin lähdin viemään koiraani ulos. Kun tulin kotiin tein lämmintä kaakaota. Njam :P Onneksi mun hiukset ei jäätynyt, kun tultiin uimasta. (Ne on aika lyhyet ja pipo ylsi niitten päälle)

Mulla ei tainnut olla tänään muuta asiaa... Huomiseen

Terveisin
-Panzkunen-  

1 kommentti:

  1. Panzkunen: siis kysit mun blogissa että pitäiskö sun tehä lisää noita tarkotitko niitä kuvia? jo joo niin joo!

    VastaaPoista

Kommenttiko? Todella kiva saada kommentteja. Muistathan, ettei saa sitten käyttää rumia sanoja, vaikka valvonta olisikin päällä ;)