Lukijat

8.3.2012

Kuukausitehtävä jatkuu + kuulumisia : )

Mui

Tänään jatkuu taas kuukausitehtävä : ) (Ette ehkä jaksa lukea koko postausta)

Eloise sanoi, että mun pitäis istuttaa se kasvi nytten. Nyt sen täytyy kasvaa, kun se on tarpeeksi iso, voi soittaa sen kelloja luodakseen kevään. Taas sateenkaarisydämmillä täytyy kastella kukkaa. Kun Tällähetkellä oleva musta sydän on punainen, pitää palata Eloisen luokse. Menee hetki

Oon juuri nyt tasokoneella ja se toimii. Pääsin tasolle 55, eli Flower Power : D Sopii tähän kukka teemaan hyvin, tosin ne on vain kulttispandoille, mutta kumminkin. Nyt pelaan Be Smarter-peliä San franpanfussa ja siellä oli se uudet tyttöjen lego-mainos :c Ja vain kulttiksilla noi ei näy ja mulle ei osteta sitä koskaan. Kumminkin se tausta muuttui samalla pinkiksi :O Onneksi se lakkasi : ) Se vaihtelee Panfun paikassa toiseen.

No nyt kaikki alko kävelemään paikallaan O.o Outoa, kumminkin nyt kukka on tarpeeksi iso... Ehkä liiankin ISO O.O
Mannylla on varmaan tikkaat : )

Toivottavasti ne on piiiitkät tikkaat, kun ne on merkitty karttaankin. Manny on lihonut ja tikkaat meni rikki. Nyt tarvitaan puuta. (Ehkä vähän pidennystäkin varten : D)

Ja nyt taas odotellaan keskiviikkoon...

-Panzkunen

P.S. Uus ulkka tulossa ja proffakuvakin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttiko? Todella kiva saada kommentteja. Muistathan, ettei saa sitten käyttää rumia sanoja, vaikka valvonta olisikin päällä ;)