Lukijat

14.5.2012

En muista...

...koska viimeks bloggasin.

Joo on jääny taas, mutta ei ole ollu mitään asiaa. Billyn kitaan pääse varmaan keskiviikkoon asti.

Mulla on ilosii uutisii ainakin mun osalta : ) Mä sain eilen keltasen vyön Taekwon-dossa : D
Niillä oli sitruunan värisii ja kaksi mangon-väistä. Mä sain sen mangonvärin :) Se on hienompi ja vanhoilla keltavöillä, jotka nyt saa niihin raidan, niin niillä on se mangonvärinen-vyö.
 Meillä alko reenit 12.00 ja me lähettiin jtn. 11.05 ja ne loppu 13.15. Koe alko 13.45 ja loppu 14.45 ja sit pukkaris meni aikaa ja bussipysäkillä oltiin noin 15.20. Seuraava meidän bussi ois tullu 15.45. Me odoteltiin ja se oli 6min myöhässä ja sit taululle tuli ilmoitus(ne on niitä digitaali aikatauluja) että se tulisi 8min kuluttua. oltiin kotona neljän jälkeen : / Eli koko juttu kesti noin 11.05-16.15  eli noin 5h :O

Eilen oli äitienpäivä ja aamulla ennen lähtöö herätin äidin aamupalalla ja lahjalla Se oli semmonen paita ja sukat missä luki 'maailman paras äiti'. Ostin sen lauantaina, kun oltiin äidinkaa kaupungilla hankkimassa kevätjuhla mekkoa.

Huomenna meillä on luokkaretki Helsinkiin, joten en kirjoittele ainakaan huomenna. Katotaan sitten keskiviikkona, jos tänne tulee bloggaus :>


 P
A
N
Z
K
U
N
E
N

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttiko? Todella kiva saada kommentteja. Muistathan, ettei saa sitten käyttää rumia sanoja, vaikka valvonta olisikin päällä ;)