Lukijat

29.5.2012

Kuulumisia

Moi

Kitkeriössä on jotain outoa, muttei siitä enepää..
 Tietääks kukaan Hatsune Mikun? Se on aniehahmo laulaja : D Se vetää keikkoja hologrammina ja laulaa tietokoneella tehdyllä äänellä japaniksi. Tykkään parista biisistä, kuten World is Mine.

Siinä on esimerkki : ) Niitä on muitakin hahmoja olemassa jotka laulaa. Ievan polkka on alunperin suomalainen laulu, mutta siitä on tehty japanilainen version.

Mun koiraa pisti lauantaina ampiainen : ( Onneks ei tapahtunu mitään ja se ei ehtiny osua Pojuun melkein ollenkaan. Se oli pieni pinta-pisto.
 Koulu loppuu kohta. Kekkäs odottaa kesälomaa? Varmaan kaikki, mutta mulla se on vähän haikeaa, kun meen seiskalle ja jätän ton koulun, mutta kavereita nään onneks siellä yläkoulussakin. Meillä oli tänään vähän viileämpi päivä ja satoi vähän ja tälläviikolla on muutenkin kylmempää, mutta kyllä se lämpenee siitä ja päästään kesälomalla uimaan : D

Terveisin,


P
A
N
Z
K
U
N
E
N

2 kommenttia:

  1. Kyllähän mä Mikun tunnen. ;) Hatsune Miku ja ne muut tyypit on Vocaloideja. Vocaloideja on yli 30, ja useilla ei kielillä (englanniksi, japaniksi, koreaksi ja espanjaksi). En osaa päättää kuka on mun lemppari Vocaloid. :D Mutta kait se taitaa olla Hatsune Miku, Kagaminen kaksoset (Rin ja Len), Megurine Luka ja Megpoid Gumi. Biisejäkin on tullut kuunneltua niin paljon, että en osaa mainita lemppariani.

    -Mini, Vocaloidfani vuodesta 2010.

    VastaaPoista
  2. Musta ainakin Hatsune Miku ja Rin ja Len on parhaat :D
    En tienny, että niitä olisi yli 30 O.O Mutta se on hauska idea ;D

    VastaaPoista

Kommenttiko? Todella kiva saada kommentteja. Muistathan, ettei saa sitten käyttää rumia sanoja, vaikka valvonta olisikin päällä ;)