Lukijat

13.11.2011

Iglun rakentaminen lähestyy

Huomenia

Olen tänään aikamoinen aamuvirkku, koska onhan tänään sentään isänpäivä ja iskälle kahvit piti keittää. 

Vuotuinen iglun rakennus perinne on alkamassa. Max on toljottanut silmä kovana lämpömittaria, sillä eihän iglua voi rakentaa, ellei uima-allas ole jäätynyt. On kivaa päästä rakentamaan sitä iglua, kun viimevuonna jäi väliin : D Ja, kun se iglu on valmis, siellä pidetään huimat bileet :DD Täällä meillä päin lumesta ei ole hajuakaan, mutta toivottavasti sitä tulee pian. Onko teillä päin jo ollut einsilumi?

Eilen, kun menin majaani huomasin jotain outoa. Sohvani takana oli kuusi, enkä muista laittaneeni sitä sinne. Ei tietääkseni minulla ole koskaan edes ollut tuollaista puuta. Onko kellään aavistustakaan mistä tuo on tullut?
Samalla tajusin, että majani on liian pieni ja vaihdoin sen igluun,jonka sain BigFoot trhtävästä silloin aikoinaa, mutta nykyään sitä tehtävää ei enään ole.

                           Talviterveisin


P.S. Kohta on tulossa talvi-aiheinen ulkka



2 kommenttia:

  1. Mulla kävi ihan samalla lailla, munki majaa tuli kuusi vaikka mulla ei sitä oo ikinä ollut.

    VastaaPoista
  2. Luulis,et Ella ja Max ois kertonut siit, jos se on trakotuksella tullut. Mut ehkä ne vaan unohti tai sit Panfu-tiimil on käynyt jokin moka.
    Ainakin voin saada nopeemmin majani talviaiheiseks.

    VastaaPoista

Kommenttiko? Todella kiva saada kommentteja. Muistathan, ettei saa sitten käyttää rumia sanoja, vaikka valvonta olisikin päällä ;)