Lukijat

13.11.2011

Talvi tulee ja kovaa!

 Nyt on taas Panfun uutiskirjeen vuoro. Se ei ollut tullukkaan kahteen kuukauteen, ainakaan minulla. Entä teillä?Täytyykin käydä sähköpostissa katsommassa mitä kaikkea siellä kerrottiin...
Eli, Perinteisesti Panfussa on iglu ja siellä on joulukalenteri. Ja joka päivä joulukalenterista tulee kiva yllätys :D (En viimevuonna käynyt joulunaikaan Panfussa, mutta tänä vuonna pääsen iglun rakentamiseen mukaan. :) Olen kyllä lukenut iglusta monissa blogeissa näin jälkikäteen mm. Ellan ja Maxin ja Tillervon) Mikä on kivoin kalenteri on kivempi joulukalenteri suklaa-, tavara- vai kuvakalenteri?

Yleiskatsaus seikkailuhistoriaan! Eli kaikille aktiivisille Pandoille Panfu-tiimi lähettää kahdenviikon välein sähköpostia. Siellä kerrotaan mitä kaikkea olette puuhailleet Panfussa ja miten olette edistyneet oppimisessa.
Kiinnostaa tietää miten he kertovat kaiken sen meille.

Talvi- ja marraskuuterkuin


P.S. Eilen oli 11.11.(20)11 Kiva päivämäärä.
P.P.S. Niin ja huomenna on isänpäivä.
Ootteko jo tehneet kortin?

2 kommenttia:

  1. Hmm... Musta kaikki kalenterit on ihan yhtäkivoja! :D Suklaakalenterista saa suklaata ja tavarakalenterista tavaroita ja kuvakalenterista kivoja kuvia... Ei niistä kai voi päättää? xD

    VastaaPoista
  2. Onhan ne kaikki kivoja ;D Mun serkulla (joka on poika) on ollu lego-kalenteri joka vuosi.

    VastaaPoista

Kommenttiko? Todella kiva saada kommentteja. Muistathan, ettei saa sitten käyttää rumia sanoja, vaikka valvonta olisikin päällä ;)