Lukijat

13.6.2012

Kysytään peililtä apua

Moi

Meidän pitää kysyä kaikkitietäväiseltä peililtä apua, mutta se voi olla pahalla päällä ja muuttaa Pandat hengiksi tai imeä heidät peiliinsä 8O Kannataa hymyillä, kun alkaa puhua hengelle.

Se onkin ISO! Me olemme sen mielestä tatin kokoisia. Onneksi hän on hyvällä tuulella. Oksa on kutiavaa sorttia? Meidän pitää saada vihreä papukaijan sulka ja kutittaa oksia! Missä Panfussa asuu papukaija? Tietenkin merirosvobaarissa! Hän pitää suklaakekseistä ja voi varmaan tehdä vaihtokaupan. (Ihmettelen, että eikö papukaija ole ihan sulaton, jos jokainen menee nyppimään siltä sulan?)
   Kioskissa kysyin Gonzolta saanko suklaakeksin ja hän olöi kuulemma puraissut semmoisesta ja jättänyt jonnekin. Pitää löytää puoliksisyöty pipari.
  Onneksi se puoliksisyöty pipari tehosi papukaijan huijaamiseen.
 Kamarian luona oksaa pitää koskettaa viisi kertaa sulalla. Se nauraa hassusti. Kamaria saatiin vapautettua ja hän antaa meille palkinnon, peilinhengen puumajaamme! VAU! Kamaria voi liikkua taas vapaasti ja etsii kunnon loitsun puuhirviötä vastaan. Onneksi meidän henki näyttää pandalle. :)

-Panzku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttiko? Todella kiva saada kommentteja. Muistathan, ettei saa sitten käyttää rumia sanoja, vaikka valvonta olisikin päällä ;)