Lukijat

24.6.2012

Moi! (OTSIKKO EI TOIMI)

Tulin reissusta jo torstai-iltana ja olin pe-la yön serkun mökillä, joten nyt pääsin vasta bloggaileen.
 Lentokoneessa ei ollut mitään vikaa ja kun päästiin hotellille, niin siellä oli jo odottamassa hotellin henkilökutaa oikeastaan yksi mies vaan ja se vei meidän laukut sisälle. Isi ilmoittautui kirjoille hotelliin ja se mies antoi meille sillä aikaa esitteitä ja selitii hirveästi niistä. Näin vilauksen pandasta yhessä esitteessä ja mun eka ajatus oli 'Onks täällä PANDOJA!?' En sanonut sitä ääneen, mutta sitten se mies alko selittää, että Edinburgh Zoo:ssa olisi pandoja, jotka tuotiin ihan äskettäin Kiinasta. Mä sekosin ihan täysin :D:D:D:D:D:D Silläaikaa isi oli jo liittynyt hotellin kanta-asiakkaaksi. Samaa ketjua oleva hotelli löytyy myös Suomesta, Helsingistä.
 Me mentiin meiän hotellihuoneeseen ja se oli ihana <3 Hotellissa oli vain 3 kylpyammetta ja se oli meidän. Meillä oli monta hyyvää tuuria matkassa. 1.Pandat! 2.Hyvä hotelli ja ilmainen minibaari :) 3.Mahtava keli!
 Suomen sääennusteen mukaan Skotlannissa piti sataa, mutta me tuotiin kaunis ilma mukanamme.
Kello oli 9.30 pm eli 21.30 Skotlannin aikaan, kun oltiin hotellilla ja suomenaikaa se oli 23.30

Toisena päivänä me mentiin monumenteille ja otettiin kuvia, mutta näytän ne kuvat myöhemmin, kun niitä ei vielä ole mun koneella.Sen jälkeen mentiin linnaan, mutta se oli kallista ja vain mun äitipuoli meni sinne. Lopuksi kävimme ostamassa kaikkea kivaa ja sain yhden pandalelun ja hupparin missä luki Ediburgh Skotland. Sain myös yli polvien sukat ja 2 eri paitaa ja farkku-shortsit, mitkä oli henkseleillä.

Kolmantena päivänä mentiin Zoo:hun. Saatiin panda-lippu, millä pääsiu katsomaan pandoja ja meidän aika oli viimesellä puoltuntisella ja se kestin noin 10min. Pandoilla oli ollut pitkä siesta-aika ja niitä ei ollut näkynyt ja nyt, kun me mentiin ne oli syömässä :) Aloin melkein itkemään, kun näin ne. Ne oli sulosii ja en uskonut, että nään oikeasti oikean pandan. Ajattelin matkustaa Kiinaan, mutta nyt ei tarvinnut. Panda-kuvat sain jo koneelle ja ne on mun sisko-puolen kuvaamia.



















Noi kuvat on nyt tolleen tyhmästi, mutta kai te pystytte kattomaan ne :) Ne oli yllättävän pieni, muuta olihan ne vankeudessa kasvaneita. Tytön nimi oli Tian Tian j a pojan nimeä en muista. Jos haluutte nähdä oikean Pandan kannattaa käydä skotlannissa ja illalla siellä Pandanluona, kun sillä on ruoka-aika :)
Muut kuvat tulevat myöhemmin!

Loma terveisin,


P
A
N
Z
K
U

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttiko? Todella kiva saada kommentteja. Muistathan, ettei saa sitten käyttää rumia sanoja, vaikka valvonta olisikin päällä ;)