Lukijat

16.12.2011

Lamppu ja tasokone toimii

Hellou


Ehdin siis kirjoitella tänään : D Eli Joulukalenterista tuli lumiukkolamppu
                             Se olikin isompi, mitä kuvassa näkyi
Kun sitä painoi se alkoi loistamaan. Niin ja tasokonekkin toimii tänään.

Meillä oli koulussa meidän joulujuhlan kenraaliharjoitus ja mikki alkoi kiertää monessa eri esityksessä, mutta meidän esityksessä se ei kiertänyt : D Toivottavasti se saadaan kuntoon maanantaihin mennessä. Kun me istuimme penkeillä ja katselimme toisten näytöksiä meidän luokan pojat lähettelivät loukkaavia pistä eteenpäin viestejä. Aluksi ne olivat normaaleita ja laitoin eteenpäin, mutta lopuksi en laittanut enään.

Niiin ja hyvää pikkujoulua! Me vietämme tänään äidinkanssa pikkujoulllua (oikeastaan vietämme sitä koko viikonloppuna) Saan jo tänään uuden kännykän, mutta llloput lahjat jaamme vasta huomenna.
Eihän tässä ole kauvan enään koulua jäljellä. Panfuunkin sataa varmaan pian lunta, mutta meillä vaan se on sulanut. Eiköhän täälläkin ala kohta satamaan lunta eikä vettä.

Meillä oli eilen koulussa ruokana jouluruokaa. En oikein pidä siitä, mutta ihan hyvää se oli. Tänäänkin sitä sai  ottaa, mutta pääruokana oli kumminkin jauheliha kastike ja makaroni.

Mun pitää nyt mennä viel pakkaamaan

Pikkujoulu terveisin







2 kommenttia:

  1. Oijjh... kuinka vanha olet? Olet hyvä tekemään postauksia ;) Varmaan ihana kun saa kännyn :P Jokku saa, jokku ei... mä en saa. Mut onnee ja joului :D

    VastaaPoista
  2. Juu kiitos...!

    Se kännykkä on tosi hieno ja sain siihen netinkin saman tien, joten kävin blogissasi viikonloppuna : D

    Olen 12 ja täytän keväällä 13. Aikaisemmin en jaksanut postailla pitkiä postauksia, mutta nyt niitä vain alkoi tulemaan

    VastaaPoista

Kommenttiko? Todella kiva saada kommentteja. Muistathan, ettei saa sitten käyttää rumia sanoja, vaikka valvonta olisikin päällä ;)