Lukijat

1.12.2011

Kaikkea

MOI

On ollu kaikkea tekemistä, joten pääsin vasta tänään kirjoittamaan.

Eli Max on ollut kipeänä. Ja Lili oli neulonut hänelle sukat. Ne oli saman laiset, kuin joulukalenterissa ja jostakin syystä, joku oli ottanut yhden sukan sieltä :O Kaikki epäili Maxia. Tänään selvisi, rttä varas oli ollut meidän proffa.

Marraskuun bloggaritkin ovat valittu, mutta enään ei valita kuukaudenbloggareita :C Oisin halunnut saada tikkarin. No ainakin minulla on vielä tämä mahtava blogi ja toivon, että te jaksatte lukea tätä vielä C:
Niin ja on tullut uuset talviaiheiset kalusteetkin. Sopii naparetkeilijälle.

Huomenna saamme avata ekan luukun joulukalenterista (en ehtinyt tekemään :C, mutaa kyllä mä jotain keksin huomista varten : D) Mulla on ainakin suklaa kalenteri ja Panfussa saadaan kurkistaa ekaan sukkaan : D. En ole lauantaina bloggaamassa tai hakemassa sukasta lahjaa, koska lähdemme perjantaina mummolaan. En ole varma, ehdinkö kirjoittamaan perjantainakaan, mutta sukkaan kyllä täytyy kurkistaa ; D

Me käytiin tänään HEUREKASSA koulun kaa : ) Oli toooosi kivaa.  Ostin sieltä pitkän ja taipuvan kynän ja vähän kaikkea : D Meillä oli labravuoro  ja tutkimme sipulin soluja. Käytiin myös planetaariossa.
Bussimatkaa oli sinne n. 2-3h

Vähän kaikkea terveisin







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttiko? Todella kiva saada kommentteja. Muistathan, ettei saa sitten käyttää rumia sanoja, vaikka valvonta olisikin päällä ;)