Lukijat

17.4.2012

Hieno Panfu-blogi

Moi
Nyt voisin laittaa tämän kiertopalkinnon eteenpäin : )

Mikä on "Hieno Panfu-blogi"?


- Hieno Panfu-blogi on lähtöisin Eksin Panfu-blogista. Hieno Panfu-blogi on kiertopalkinto, jonka voi antaa aina eteenpäin. ;)
- Kun saat Hieno Panfu-blogi palkinnon niin sinun on kopioitava nämä säännöt, mutta kuvankin voi laittaa postaukseen ja esim. Blogiin näytille.;)
- Voit antaa Hieno Panfu-blogi palkinnoon vain 3, joille haluisit antaa. Samalla on kerrottava miksi annat niille tämän palkinnon. Voit myös kertoa keneltä sait sen ja miksi hän antoi sinulle tämän palkinnon. (:
- Kirjoita niille pandoille blogiin, että he ovat voittaneet tälläisen palkinon. ;) 


Hieno Panfu-blogi
Sain tämän Eksiltä, kiitos : )


Annan tämän seuraaville blogeille


MiniMousen Panfu-blogille, saat taas tän : D Sulla on ihana blogi ja jaksat ahkerasti kirjoitella. Oot kirjoitellut jo kauvan ja jaksat yhä. Oot myös yks mun blogi-roolimalleista.


Pokottimen panfu-blogille, Sulla on kiva blogi. Kirjoittelet aina uutisista ja on muutenkin kiva lukea sun blogia. Oot muutenkin kiva Panfussa : )


Eksin Panfu-blogille, Sulla on ihana blogi. Ihania postauksia ja ahkerakirjoittaja. Oisin antanut tän jollekkin muulle blogille, ettei aina sulle, mutta kauheen moni on lopannu tai ei ole kirjoitellut pitkään aikaan. Sulla on joka tapauksessa ihana blogi.




-Panzkunen


P.S. Sori toistin itteeni noissa : / , mut ei se haittaa ( 3










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttiko? Todella kiva saada kommentteja. Muistathan, ettei saa sitten käyttää rumia sanoja, vaikka valvonta olisikin päällä ;)