Lukijat

19.4.2012

Yökoulu ja kuvan muokkasus-ohjelmia

Moi

Mulle tuli tylsää ja ajattelin kertoa, että huomenna on yökoulu.
 Meillä on ihan normaalisti koulua ja sitten 18.00 mennään takas koululle. Me pidetään se B-luokan kanssa. Opet on keksinyt kaikkia eri pisteitä niin, kuin viime vuonna. Meille ei ole kerrottu muuta, kuin iltapala-piste, missä me tehdään omat voikkarit (?)
 Ostin Siwasta itselleni mehun, limun, jugurtti-juoman ja karkkia. Herkkuja sai olla vain kohtuudella. Opet antaa taas varmaa jotain herkkua vähän. Aamulla pästään jo 9.00, eikä tarvitse olla sitä päivää koulussa, paitsi se aamu. Meillä on aamupalaksi puuroa. Se syödään samaan aikaan, kuin eskarit.

Picnik toimii huomenna viimeistä päivää ja olen tehnyt urakalla yliksiä ja huomenna vielä vähän lisää. Loput ylikset täytyy tehdä Pizap-ohjelmalla, mutta se ei ole todellakaan yhtä hyvä. Sumo Paint on parempi, kuin Pizap, mutta siellä ei voi laittaa hauskoja kuvia mukaan. Mä käytän kyllä Gimp-ohjelmaa, kun teen itse piirtämiäni yliksiä..

-Panzkunen

2 kommenttia:

Kommenttiko? Todella kiva saada kommentteja. Muistathan, ettei saa sitten käyttää rumia sanoja, vaikka valvonta olisikin päällä ;)